• Laagste prijsgarantie
  • Gratis parkeren
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
Advies op maat? 0320 416 610

Retourneren U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. U kunt de retourzending telefonisch, per mail of via het retourformulier hieronder aan de pagina doorgeven.

Aankoop gedaan in de winkel
Voor aankopen in de winkel geldt dat de zicht- en retourtermijn zoals bepaald in de wet Koop op afstand niet van toepassing is. In principe worden de goederen daarom niet teruggenomen. De Meubelmarkt is in uitzonderingsgevallen toch bereid is de goederen retour te nemen.

Waarheen moet u het product retourneren?
Kleine producten die u met de post kunt versturen mag u versturen naar onderstaand adres:
T.A.V.: De Meubelmarkt (retourzending)
Schoepenweg 73
8243 PX Lelystad

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Producten die niet met de post verstuurd kunnen worden kunnen wij bij u ophalen, let op: hier zijn kosten aan verbonden.
Indien uw bestelling beschadigd is tijdens de levering, verzoeken wij u om dit binnen 24 uur bij ons te melden. Wij vragen u daarnaast om foto’s te maken van de beschadiging en deze mee te sturen met uw melding.Retourneringsformulier

 

Voor- en achternaam*
E-mail*
Telefoonnummer*
Order nummer*
Aantal producten retourzending*
Product naam (meerdere? scheiden door middel van de komma alstublieft)*
Bestand uploaden?
Vragen en/of opmerkingen?
Niet leesbaar? Verander tekst

  • Verrassende en veelzijdige collectie altijd scherp geprijsd
  • Veilig en betrouwbaar online betalen!

Heeft u reeds een offerte?

Veilig betalen

  • GEEN AANBETALING

Voordelen van de meubelmarkt

  • Gratis parkeren
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • In onze showroom niet gezien wat u zocht? Bezoek vrijblijvend ons inkoopcentrum!

Heeft u een vraag?

Advies op maat?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug voor persoonlijk advies!